Aanvraag scan

 

U kunt bij ons terecht voor een vitaliteitsscan. Wij laten deze uitvoeren door een door ons opgeleide zelfstandig werkende “therapeut” (lifestyle coach, dietist, psycholoog, etc).

Wat houdt dit in?
Ieder lichaam heeft te lijden aan stress, toxines (fijnstof, pesticide,..)  of minder gezond eten en drinken.  Dit lijdt meestal niet direct tot enstige klachten. Gelukkig heeft het lichaam een goed zelf helend vermogen. Maar wanneer dit te lang duurt komen er klachten. Vaak eerst kleinere klachten zoals vermoeidheid, verkouden, prikkelbaar of minder goed slapen. Negeren we deze signalen van ons lichaam dan staat de deur open voor ernstige ziektes. Het is belangrijk dit voor te blijven.
Iedereen heeft een ander lichaam en is met andere toxines en stressfactoren in contact geweest. Het is daarom belangrijk te weten wat de status is van jouw lichaam!
Welke gevaren loop je wanneer je op deze manier doorleeft en wat kun jij heel concreet doen om de risico’s op ziektes te verkleinen?

Hoe werkt deze scan?

Je krijgt een gesprek en daarnaast wordt je lichaam op 200 gescand. Voor dit laatste gebruiken we zeer moderne apparatuur. Volgens de leverancier geeft deze een nauwkeurigheid van 90%. Bij geconstateerde problemen adviseren we contact op te nemen bij een specialist.

Het is een zeer moderne manier voor een gezondheidscheck. Voor wetenschappelijk bewijs kijk op https://stichtinggezondheid.nl/biometrie-wetenschappelijk-bewijs/

Binnen een paar minuten wordt je lichaam op 200 punten gecontroleerd! Voordeel:

  • Geen bloedtest
  • Geen urinetest

 

Wil je weten:

  • Hoe gezond ben ik?
  • Welke vitamines kom ik te kort?
  • Welke mineralen kom ik te kort?
  • Welke organen functioneren niet optimaal?
  • Waar ben ik allergisch voor?
  • Welke toxinen zitten er in mijn lichaam?

Laat je dan op een zeer moderne manier scannen met een apparaat dat in veel buitenlandse ziekenhuizen gebruikt wordt. Je houdt gedurende een minuut een staafje vast in je hand. Door kleine pulsen, die je niet voelt, wordt informatie uit je lichaam gehaald. Dit heet biometrie. Er worden tientallen rapporten gegenereerd. Onze experts zorgen ervoor dat je een goede samenvatting krijgt die voor jou duidelijk is. Je krijgt gezondheidstips op maat over allerlei aspecten van je lichaam.

Actie 

Je krijgt een jaar toegang tot 140 online gezondheidstraingen ter waarde van 199 euro en je ontvangt wekelijks een e-mail met gezondheidstips.
 

Vragen? 

Aanvraag Scan