Biometrie

Biometrie toestel

Staafje dat de inpulsen doorgeeft

Scan rapport

Gediplomeerde coaching

Het menselijk lichaam bestaat uit een enorm aantal cellen. Die vernieuwen zich door celdeling. Bij deze deling maken de kern en de buiten de kern gelegen (extranucleaire) elektron, de basiscomponenten van een cel wat betreft energie, het bewegen en veranderen van cellen in hoge snelheid mogelijk. Daarbij straalt elektromagnetische straling constant naar buiten.


Deze elektromagnetische golven kunnen de staat van gezondheid van iemand weergeven: gezond, niet volledig gezond, ziek.
Wat veroorzaakt ziekte? Op quantum niveau de verandering van de draaiing van het elektron, hierdoor veranderen de atomen, en dat veroorzaakt weer een biologische micro-moleculaire verandering, die weer leidt tot een verandering van het biologische macro-molecuul. Gaandeweg verandert de hele cel en uiteindelijk het hele orgaan.


Een elektron is een geladen deeltje en dus veranderen de inwendige elektromagnetische golven dan ook. Er zijn verschillende stadia van ziekte en voeding en hierbij hoort een hele zwakke elektromagnetische straling.
De frequentie en energie van het magnetische veld wordt gemeten met de handgripsensor (het staafje).
Het is vergelijkbaar met luisteren naar de radio. Er zijn verscheidene golven in de lucht, maar als de radiogebruiker naar een bepaalde radiozender wil luisteren zal hij deze af moeten stemmen op de frequentie van die zender. Het afstemmen veroorzaakt dezelfde resonantie en dan kan de radio de gewenste zender ten gehore brengen. De theorie van Quantum Resonantie is hier ook op gebaseerd.


De QRMA analyseert op wetenschappelijke wijze het zwakke magnetische veld van de menselijke cellen, verzameld door geavanceerde elektronische apparatuur. De analysator kan dan bepalen wat de gezondheidstoestand en het voornaamste gezondheidsprobleem van de desbetreffende persoon is.


Het biometrie apparaat analyseert op wetenschappelijke wijze het zwakke magnetische veld van de menselijke cellen. De handgripsensor meet de energie en frequentie van dit elektromagnetische veld. Het apparaat kan hierdoor bepalen wat de gezondheidstoestand van de desbetreffende persoon is. Het is te vergelijken met het afstemmen van de radio. Als je een bepaalde zender wilt horen dan moet je de radio afstemmen op een bepaalde frequentie. Het afstemmen veroorzaakt dezelfde resonantie . Zo kun je die bepaalde zender horen. Hetzelfde achterliggende principe geldt voor het apparaat.

 

Biometrie is uniek, persoonsgebonden. En uw lichaam liegt niet, dus u kan de scanner vertrouwen.

Disclaimer

Het apparaat heeft een CE-certificaat. Het is echter geen medisch apparaat. De rapporten zijn niet geschikt voor consumenten, maar dienen geïnterpreteerd te worden door getrainde professionals. Een analyse kan nooit het advies van een professional, zoals een arts, vervangen. Het is een hulpmiddel bij een geïntegreerd advies. Deze apparaten zijn niet geschikt om diagnoses te stellen en/of ziektes op te sporen. Het doel is om advies te geven voor een gezondere levensstijl, waardoor ziektes mogelijk voorkomen kunnen worden. Wij hebben de therapeuten, die bij ons een opleiding hebben gedaan, geleerd om te adviseren contact op te nemen met de huisarts bij mogelijke klachten. De gebruikte foto’s, video’s en teksten op deze pagina dient uitsluitend als promotiemateriaal en zijn grotendeels afkomstig van onze leveranciers.