DoTerra oliën

 

In 2008 vatten de oprichters van dōTERRA het plan op zuivere, krachtige en hoogwaardige essentiële oliën te maken die niet alleen eenvoudig zijn in gebruik maar ook heel gemakkelijker met de wereld kunnen gedeeld worden. Sindsdien hebben duizenden personen, gezinnen en gemeenschappen ervaren hoe de kracht van essentiële oliën hun levens kan veranderen wanneer ze dagelijks producten van dōTERRA gebruiken. Met de intentie druppelgewijs gezinnen, gemeenschappen en de wereld te veranderen, heeft dōTERRA veel moeite gedaan om elke stap van het productieproces van essentiële oliën zorgvuldig te plannen. Vanaf het moment dat de zaden worden geplant tot het afleveren van de essentiële oliën bij u thuis doet dōTERRA er alles aan om u op verantwoorde manier geproduceerde, diepgaand geteste en hoogwaardige essentiële olieproducten te bieden.

 

Dat essentiële oliën heel veel voor je kunnen betekenen wist ik al lang. Maar dat het ook je organen kunnen ondersteunen met de bijhorende supplementen, had ik direct een goed buikgevoel. Een gevoel van ja, daar ga ik mij in verdiepen en kijken welke mooie combinaties een natuurlijke toevoeging aan je lifestyle kan geven.

 

Hoogwaardige essentiële oliën bij u thuis

Elk detail van het productieproces van essentiële oliën is maar op een enkel doel gericht: dōTERRAgebruikers voorzien van zuivere, veilige oliën van hoge kwaliteit. dōTERRA is zich ervan bewust dat de productie van de beste essentiële oliën, die daadwerkelijk het leven van gezinnen waar dan ook kunnen beïnvloeden, wordt bereikt door aandacht voor verantwoordelijkheid, doeltreffendheid en nauwkeurigheid. Dankzij hoogwaardige essentiële oliën kunnen u en uw gezin natuurlijke oplossingen vinden voor alledaagse problemen en genieten van een betere gezondheid en een beter gevoel van welzijn en slaagt dōTERRA in haar missie om met zuivere essentiële oliën levens te veranderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aarzel niet en geniet van de " niet goed, geld terug" garantie! Wat heeft u te verliezen?

 

 

 

 

Voordelen van Lemon

Essentiële oliën DoTerra