Preventief Medisch Onderzoek (PMO) 

 

Een werkgever is wettelijk verplicht PMO’s aan te bieden. De boetes kunnen oplopen tot in de tonnen. Dit geldt zelf wanneer je slechts een part time medewerker hebt.

Stichting Gezondheid voert deze scans uit voor je medewerkers, aangevuld met hoor-, oog- en psychologische testen. Hiermee voldoe je dan aan de wettelijke verplichting PMO’s (Preventief Medisch Onderzoek) deze aan je personeel aan te bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Alle medewerkers krijgen het “52 weken gezond leven” programma. Hierdoor zorg je voor gezondheidsbewustzijn.

Wettelijk verplicht voor werknemers

Waarom wilt u een PMO aanbieden aan uw werknemers?

 1. Verplicht

Wist u dat u op grond van artikel 18 van de Arbowet verplicht bent uw werknemers een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden? Voorkom dan ook een torenhoge boete! Een bezoek van de inspecteur SZW levert je een boete op van 750 euro tot 1700 euro per werknemer!

2. Daling ziekteverzuim

Wist u ook dat uit onderzoek blijkt dat 60 procent van de medewerkers na het doen van een dergelijke persoonlijke gezondheidscheck actie onderneemt om zijn of haar gezondheid te verbeteren?  Dat leidt tot een gemiddelde daling van het ziekteverzuim met 20 procent*.
* Wetenschappelijk aangetoond, zie http://pmo-vergelijken.nl/pmo-vervolg/

Wat maakt de aanpak van Stichting Gezondheid Nederland uniek?

  • Lichamelijke check up binnen een paar minuten, Binnen een paar minuten kunnen wij de lichamelijke gezondheid van uw werknemers op 200 punten controleren!  Alles is wetenschappelijk bewezen: 

 

  • Overzicht van alle metingen: Bloedvaten, Maag en darmen, Lever, Galblaas, Alvleesklier, Nieren, Hersenen, Botten, Reumatische klachten, Bloedsuiker, Sporenelementen, Vitaminen, Aminozuren, Co-enzymen, Immuunsysteem, Zware metalen, Allergieën, Obesitas, Visuele moeheid, Gynaecologie (vrouw), Prostaat e.d. (man)

Technische uitleg:

Wij scannen op een zeer moderne manier die in veel buitenlandse ziekenhuizen gebruikt wordt. Men houdt gedurende een minuut een staafje in de hand vast. Door kleine pulsen, die men niet voelt, wordt informatie uit het lichaam afgelezen. Dit heet biometrie.

Wij hebben miljarden cellen in ons lichaam en alle cellen hebben membranen met bepaalde frequenties. Door het sturen van elektromagnetische impulsen naar het lichaam reageren de cellen, weefsels, systemen als reactiepatroon op deze signalen. Vitale cellen of weefsels reageren anders dan cellen of weefsels die verstoring hebben door bv. verzuring, ontsteking, afvalstoffen zoals zware metalen, hormonale disbalansen, mitochondrie-problematiek (burn out en vermoeidheidsklachten) “enz”.

Ieder lichaamsobject met een specifiek eigen frequentiecombinatie is gemeten en geeft de reactie van dat object. Dat gaat heel precies tot cel- en weefselniveau en na het meten zie je een selectie van objecten die niet normaal gereageerd hebben, dus deze zijn uit balans en mogen support hebben door advies en coaching.

 

 

Medische check-up