Rapport

 

De scan wordt uitgevoerd over een 250-tal punten. Hierbij worden verschillende rapporten uitgelezen.

U ontvangt een rapport met alle punten die even aandacht vragen. U kan kiezen voor een eenvoudig rapport of een uitgebreid rapport.

Medische checkup

 

Een bedrijf met medewerkers is verplicht om een PMO onderzoek te laten uitvoeren.

Hiervoor kan u in aanmerking komen dat uw werkgever deze kosten op zich neemt. Dat dient u op voorhand te regelen met uw werkgever.

Behandeling

 

Er wordt u geheel vrijblijvend een mogelijke behandeling voorgesteld die volledig op uw resultaten van de scan wordt beoordeeld. Dit is een vrije keuze of u hiermee instemt.

Zijn er twijfels bij een scan, geven wij zowieso een doorverwijzing naar een arts.

Aanvraag scan

 

Een aanvraag voor een scan kan zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bedrijven dienen een prijsofferte aan te vragen volgens het aantal medewerkers en kan op verplaatsing gebeuren vanaf 30 medewerkers.

Gratis test

 

Wenst u graag al een gratis online vitaliteits-test te doen? Dat kan, vul alle vragen in en u ontvangt de resultaten in uw mailbox. deze kan u ook meebrengen als u een scan laat doen, dan kunnen we hem samen overlopen.

 

Biometrie

 

Het menselijk lichaam bestaat uit een enorm aantal cellen. Die vernieuwen zich door celdeling. Bij deze deling maken de kern en het buiten de kern gelegen (extranucleaire) elektron, de basiscomponenten van een cel wat betreft energie, het bewegen en veranderen van cellen in hoge snelheid mogelijk. Daarbij straalt elektromagnetische straling constant naar buiten.

Deze elektromagnetische golven kunnen de staat van gezondheid van iemand weergeven: gezond, niet volledig gezond, ziek. Biometrie liegt niet!

Scan

De titel zegt het al: doe deze quiz om uit te vinden of je voldoende slaap krijgt!

Na afloop krijg je advies welke online cursussen voor jou belangrijk zijn.

Het is daarom belangrijk de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Hierbij volgt een lijst met vragen die gerelateerd zijn aan mensen die zijn gediagnosticeerd met depressie. Lees elke vraag goed door, en geef aan hoe vaak je dezelfde uitdagingen hebt meegemaakt in de afgelopen maanden.

Dit is geen gewone BMI scan. Met een BMI meet je op een eenvoudige wijze of je een gezond gewicht hebt. Deze scan doet dit ook, maar gaat verder. Je krijgt na de scan meerdere online trainingen kosteloos. Welke trainingen je krijgt hangt af van jouw resultaten.

Ruim een miljoen mensen ervaren stress. Jij ook?

We richten ons op stress omdat uit een eerder onderzoek bleek dat dit onderwerp erg leeft onder mensen. En bij stress en burn-out is het belangrijk zo snel mogelijk de problemen aan te pakken. Daarom bieden we deze test: hiermee kun jij meten hoe het staat met jouw stress-level.

Gratis Depressie test

Gratis stress-test

Gratis slaap-test

Gratis BMI berekenen

stress test

Gratis online testen

Vitaliteitsscan